A Capella


Go to content

Vaste kaart

Menu

Vaste kaart

 


VOORGERECHTEN

 

* Vers gebakken scampi op een krokante salade met een vinaigrette van basilicum en witte balsamicoazijn.

14€ - 18€

* Warm gevuld aardappeltje bedekt met grijze garnaaltjes
en smeuïge hollandaise.

15€ - 20€

* Foie gras geserveerd met uienconfituur en rozijnenbrood.

18€


HOOFDGERECHTEN



Vleesgerechten:

 

* Chateaubriand "Archiduc", warme groenten en gratin.

21€

* Gegrilde entrecôte (+/- 300g) geserveerd met een gevulde aardappel, kruidenboter en een slaatje.

21€

* Sappig gebakken lamsfilet met warme groenten, gratin dauphinois en een rozemarijnsausje.

21€


***

 

Visgerechten:

 

* Vers gebakken scampi geserveerd met rijst en een diabolique saus.

18€

* Aardappeltje bedekt met grijze garnalen en een smeuïge hollandaise.

20€

* Rijkelijk gevuld vispannetje van noordzeevis, geserveerd met aardappelpuree.

20€


***

 

Pasta's:

 

* Pasta alla carbonara (met spekjes en ei).

14€

* Vegetarische pastaschotel met Italiaanse kazen en bospaddestoelen, gesmaakt met truffel en parmezaanse snippers.

17€

* Pasta met rode pesto en gerookte zalm.

17€


***

 

Maaltijdsalades:

 

Heerlijke salades, royaal geserveerd met o.a. salade, tomaat, komkommer, ei, meloen, enz...

 

* Salade met tonijn en olijven.

16€

* Salade met Serranoham.

16€

* Salade met gerookte kip.

17€

* Salade met gerookte zalm.

17€

* Salade met scampi.

18€

   

* Salade "A Capella"
Rijkelijke salade met foie gras, grijze garnalen, gerookte zalm, afgewerkt naar het markt- en seizoensaanbod.

21€

   
   
   

Wij vragen u om de keuze te beperken tot max. 4 verschillende gerechten.

 
   
   
   
   
   
   

A Capella | Menu | Weeklunch | Drankenkaart | Reservatie | Site Map


Back to content | Back to main menu